Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Επανακτήστε εύκολα τα σβησμένα αρχεία του Υπολογιστή σας!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Ένα παραπάνω κλικ, μια στιγμή «αφηρημάδας» και είναι αρκετά για την καταστροφή: όλες οι φωτογραφίες των διακοπών μας, τα αρχεία της δουλειάς μας, κομμάτια αγαπημένα μουσικής εξαφανίζονται σε μια στιγμή από το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

Καταστροφή; Όχι πλέον. Μην πανικοβαλλόμαστε υπάρχει επιστροφή και για τους αρχάριους του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ). Δεν χρειάζεται να τρέξουμε σε ειδικούς και να ξοδεύουμε πολλά χρήματα, χρόνο και άγχος.

Υπάρχουν πολλά «εργαλεία» (προγράμματα Η/Υ) είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή που μπορούν να επαναφέρουν αυτό εύκολα που από ατυχία χάσαμε αλλά λίγα μπορούν να ανταγωνιστούν το δωρεάν Recuva.

Μπορεί κανείς να «κατεβάσει» αυτό το λαμπρό βοηθητικό πρόγραμμα που μπορεί να επαναφέρει τα χαμένα αρχεία ανεξάρτητα από πού ήταν αποθηκευμένα όπως εσωτερικούς ή εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, USB ή κάρτες μνήμες, iPod, κλπ.

Η χρήση του είναι εύκολη αφού κάθε θέλησή μας μπορεί εύκολα να αποτυπωθεί στο πρόγραμμα και να έχουμε την επιθυμητή ανάκτηση των χαμένων μας αρχείων!

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Παρακολούθηση.....της Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής με Α.Π. 47715!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε χθες Τρίτη 08/11/2011 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα 2 αναπληρωματικά και 7 τακτικά μέλη η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί «2» εκτάκτων και «12» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση ημερομηνίας 03/11/2011.

Πάρθηκαν  «εγκριτικές» αποφάσεις για  τα «2» έκτακτα θέματα: (1) Έγκριση δαπάνης για μελέτη όλων των Αρχείων του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων. Εγκρίθηκε. (2) Ανάθεση ακύρωσης του αιτήματος της εταιρείας ΑΡΜΟΝΙΑ (Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) αναφορικά με την απόφαση του ΔΣ του πρώην Δήμου Νέας Ερυθραίας. Εγκρίθηκε.

Από τα κάτωθι «12» τακτικά θέματα πάρθηκαν επί τροχάδην «11» «ομόφωνες εγκριτικές» αποφάσεις!.....χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι «8» εγκριτικές δαπάνες, που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 47715 και είχαν περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο,  ανέρχονται στο εντυπωσιακό ποσό των 1.868.858,60 ευρώ!!

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Tα Γαϊδούρια!‏

Γράφει ο ΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά.



Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελο στα χείλη.

Ο άνδρας με τη γραβάτα επέστρεψε την επόμενη μέρα και πρόσφερε 150 ευρώ για κάθε απούλητο γάϊδαρο, κι έτσι οι περισσότεροι κάτοικοι πούλησαν τα ζώα τους. Τις επόμενες ημέρες προσέφερε 300 ευρώ για όσα ελάχιστα ζώα ήταν ακόμα απούλητα με αποτέλεσμα και οι τελευταίοι αμετανόητοι να πουλήσουν τα γαϊδούρια τους.

Μετά συνειδητοποίησε ότι στο χωριό δεν έμεινε πια ούτε ένας γάϊδαρος και ανακοίνωσε σε όλους ότι θα επέστρεφε μετά από μια εβδομάδα για να αγοράσει οποιοδήποτε γάιδαρο έβρισκε έναντι  500 ευρώ! Και αποχώρησε.

Την επόμενη μέρα ανέθεσε στον συνέταιρό του το κοπάδι των γαϊδάρων που είχε αγοράσει και τον έστειλε στο ίδιο χωριό με εντολή να τα πουλήσει όλα στην τιμή των 400 ευρώ το ένα. Οι κάτοικοι βλέποντας την δυνατότητα να κερδίσουν 100 ευρώ την επόμενη εβδομάδα, αγόρασαν ξανά τα ζώα τους 4 φορές πιο ακριβά από ότι τα είχανε πουλήσει, και για να το κάνουν αυτό, αναγκάστηκαν να ζητήσουν δάνειο από την τοπική τράπεζα.

Όπως φαντάζεστε, μετά την συναλλαγή οι δύο επιχειρηματίες έφυγαν διακοπές σε έναν φορολογικό παράδεισο της Καραϊβικής, ενώ οι κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν υπερχρεωμένοι, απογοητευμένοι, και με τα γαϊδούρια στην κατοχή τους που δεν άξιζαν πλέον τίποτα.

Φυσικά οι αγρότες προσπάθησαν να πουλήσουν τα ζώα για να καλύψουν τα χρέη. Μάταια. Η αξία τους είχε πατώσει. Η τράπεζα λοιπόν κατάσχεσε τα γαϊδούρια και εν συνεχεία τα νοίκιασε στους πρώην ιδιοκτήτες τους.

Ο τραπεζίτης όμως πήγε στον Δήμαρχο του χωριού και του εξήγησε ότι εάν δεν ανακτούσε τα κεφάλαια που είχε δανείσει θα κατέρρεε και αυτός, και κατά συνέπεια θα ζητούσε αμέσως το κλείσιμο της ανοικτής πίστωσης που είχε με τον Δήμο.

Πανικόβλητος ο Δήμαρχος και για να αποφύγει την καταστροφή, αντί να δώσει λεφτά στους κατοίκους του χωριού για να καλύψουν τα χρέη τους, έδωσε λεφτά στον τραπεζίτη, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν κουμπάρος του Δημοτικού Συμβούλου!

Δυστυχώς όμως ο τραπεζίτης αφού ανέκτησε το κεφάλαιό του, δεν έσβησε το χρέος των κατοίκων, και ούτε το χρέος του Δήμου, ο οποίος φυσικά βρέθηκε ένα βήμα πριν την πτώχευση. Βλέποντας τα χρέη να πολλαπλασιάζονται και στριμωγμένος από τα επιτόκια, ο Δήμαρχος ζήτησε βοήθεια από τους γειτονικούς δήμους. Αυτοί όμως του έδωσαν αρνητική απάντηση, γιατί όπως του είπαν είχαν υποστεί την ίδια ζημιά με τους δικούς τους γαϊδάρους!!

Ο τραπεζίτης τότε έδωσε στον Δήμαρχο την «ανιδιοτελή» συμβουλή / οδηγία να μειώσει τα έξοδα του δήμου: λιγότερα λεφτά για τα σχολεία, για το νοσοκομείο του χωριού, για την δημοτική αστυνομία, κατάργηση των κοινωνικών προγραμμάτων, της έρευνας, μείωση της χρηματοδότησης για καινούρια έργα υποδομών. Αυξήθηκε η ηλικία συνταξιοδότησης, απολύθηκαν οι περισσότεροι υπάλληλοι του δημαρχείου, έπεσαν οι μισθοί και αυξήθηκαν οι φόροι.

Ήταν έλεγε αναπόφευκτο, αλλά υποσχόταν με αυτές τις διαρθρωτικές αλλαγές «να βάλει τάξη στη λειτουργία του δημοσίου, να βάλει τέλος στις σπατάλες» και να  ηθικοποιήσει το εμπόριο των γαϊδάρων.

Η ιστορία άρχισε να γίνεται ενδιαφέρουσα όταν μαθεύτηκε πως οι δυο επιχειρηματίες και ο τραπεζίτης είναι ξαδέρφια και μένουν μαζί σε ένα νησί κοντά στις Μπαχάμες, το οποίο και αγόρασαν με τον ιδρώτα τους. Ονομάζονται οικογένεια Χρηματοπιστωτικών Αγορών, και με μεγάλη γενναιότητα προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν την εκλογική εκστρατεία των δημάρχων των χωριών της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση η ιστορία δεν έχει τελειώσει γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι έκαναν μετά οι αγρότες. Εσύ τι θα έκανες στην θέση τους;……Τι θα κάνεις εσύ;;

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες και το ΔΝΤ είναι κατά βάθος βαθιά θρησκευόμενοι!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Είναι εύκολο να εξηγηθούν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας με την τρόικα, την Μέρκελ το Σαρκοζί, ΔΝΤ κλπ. όλοι αυτοί είναι βαθιά θρησκευόμενοι! Δείτε αναλυτικά και θα πιστέψετε:

Ποιοι διακηρύσσουν στα ΜΜΕ ως επιβεβλημένη την ψήφιση της λεγόμενης «δανειακής σύμβασης»;  

- Οι τραπεζίτες ναι!
- Οι καναλάρχες ναι!
- Οι έχοντες και κατέχοντες ναι!
- Οι Ευρωπαίοι «εταίροι» εναγωνίως  ναι!
- Οι Αμερικάνοι «σύμμαχοι» επίσης ναι!
- Το ΠΑΣΟΚ και οι περί αυτό ναι!
- Η ΝΔ και οι περί αυτή ναι!
- Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.......έχουν μέρες να εκφραστούν!

Τι ισχυρίζονται ότι τους πιέζει όλους αυτούς και κάνουν αγώνα δρόμου για την ψήφισή της; Η απάντηση προφανώς είναι απλή. Ενδιαφέρονται:

- Για  τους μισθούς μας!
- Για τις συντάξεις μας!
- Για να μην πτωχεύσουμε!
- Ενδιαφέρονται για τους Έλληνες....!

Ερωτήματα - Απαντήσεις:

Γιατί έκοψαν τους μισθούς και συντάξεις και έβαλαν απανωτούς φόρους;
Μα για να ζούμε συνετά και να μην… συνεχίζουμε τις μέχρι τώρα κραιπάλες! 
  
Γιατί επιμένουν όλοι  αυτοί να παραλάβουν τη Ελληνική περιουσία;
Μα για το καλό του Έλληνα!......οποίος δεν γνωρίζει να διαχειρίζεται την περιουσία του!

Αλλά (1) γιατί δεν έλεγχαν παλιά την ανάπτυξη της Γεωργίας, της Βιομηχανίας, της Παιδείας; (2) γιατί  σπεύδουν σήμερα να θέλουν τον ήλιο την γη, τη θάλασσα, τον αέρα, στους «φίλους εταίρους» μας; 

Κι εδώ η απάντηση είναι πολύ απλή που λαμβάνεται από την θρησκεία:


- Όταν βρίσκεσαι στον παράδεισο της ΕΕ και της ΟΝΕ δεν σου χρειάζονται τα εγκόσμια!
- Δεν χρειάζονται τα αγαθά της πρόσκαιρης, ψεύτικης ζωής, για να κερδίσουμε την.....παραδείσια αιωνιότητα της ΕΕ! 
- Ας απολαύσουν αυτοί τα εγκόσμια αλλά στην μετά θάνατο ζωή εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι δεν πιάνουν παράδεισο με τίποτα!

Τέλος στο αγωνιώδες ερώτημα πώς είναι η κόλαση και ο παράδεισος....η απάντηση δίνεται απόλυτα πειστικά από το video ειδικού απεσταλμένου  που ακολουθεί εδώ...

ΥΓ. Το ερώτημα (1) πώς προέκυψε αυτό το χρέος, έχει απαγορευτεί με πράξη νομοθετικού περιεχομένου! (2) αν υπάρχει ειδική πτέρυγα για  παπαγαλάκια στον παράδεισο....προς το παρόν δεν έχει απαντηθεί ακόμα!

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Παρακολούθηση........της Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής με Α.Π.46472!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής συνήλθε την Παρασκευή 02/11/2011 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα 8 τακτικά μέλη, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Μαρκεζίνη και Παπαδόπουλου,  η συνεδρίαση ξεκίνησε με την επικύρωση των πρακτικών: 09/09/2011 και 09/09/2011 (έκτακτη) χωρίς παρατηρήσεις και ακολούθως με την λήψη αποφάσεων επί «28» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση ημερομηνίας 27/10/2011.

Σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα.... 

1. Πρόταση επέκτασης ορίων του Εγκεκριμένου Γ.Π.Σ. Κηφισιάς…που συμπεριλαμβάνει τις περιοχές μεταξύ (1) Χαρ. Τρικούπη και Μπακογιάννη και (2) Παλαιάς Κηφισιάς και Βαρυμπόμπης.

Ο κ. Δήμαρχος πρότεινε να ενταχθεί μόνο η χρήση «για κατοικία» στις περιοχές αυτές!....και συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχει μια διεθνής αλυσίδα supermarket η οποία ενδιαφέρεται για την κτηματική ιδιοκτησία του ΙΚΑ στην περιοχή!

Ο κ. Μ. Χουρμαδιάς εισηγήθηκε να μην ενταχθούν οι εν λόγω περιοχές διότι θεωρούνται σημαντικοί πνεύμονες!....για την Κηφισιά!!

Ο κ. Βάρσος συμφώνησε μαζί με τον κ. Χουρμαδιά! Η κ. Μουστάκη είπε ότι βάση του  νόμου  πρέπει να ενταχθούν όλες οι περιοχές του Δήμου στο Γ.Π.Σ. και όχι επιλεκτικά!

Ο κ. Κανακάκης συμφώνησε με την εισήγηση του κ. Χουρμαδιά και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να επιβεβαιωθεί εάν οι εν λόγω περιοχές είναι ή όχι δασικές!...με βάση αεροφωτογραφίες του 1945! Ο κ. Δήμαρχος επικρότησε την εισήγηση του κ. Κανακάκη!

Ακολούθησε ο κ. Βάρσος ο οποίος σχολίασε ότι οι δασικοί θύλακες πρέπει να επιβεβαιώνονται από το Δασαρχείο!

Κλείνοντας ο κ. Δήμαρχος είπε ότι η εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο να είναι.....επέκταση της χρήσης για  κατοικία μόνο  στις εν λόγω περιοχές!.....μετά από επικοινωνία του ιδίου με το Δασαρχείο!

Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία η εν λόγω πρότασης.......με τον κ. Κανακάκη μόνο να ψηφίζει κατά!

Με την ευκαιρία αυτή, εισηγούμεθα προς τον κ. Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής όπως μεριμνήσει τα μέλη της Επιτροπής να ασχοληθούν με την δημιουργία κανονισμών για την ισονομία μεταξύ ιδίων χρήσεων στην ίδια περιοχή του Δήμου Κηφισιάς!.....οι οποίοι να δημοσιευθούν  το συντομότερο δυνατόν!

2. Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 10/2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η οποία αφορά Κανονιστική πράξη για θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων....για να συμβαδίζει με τον Καλλικράτη ο οποίος προβλέπει ότι η εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής για θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προς το Δ.Σ......είναι απαραίτητη!
Εγκρίνεται.

3. Κατάθεση απόψεων της εταιρίας «ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ Δ. – ΤΣΑΤΑΛΙΟΥ Μ. Ο.Ε.» καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ (χωρίς παρασκευαστήριο) επί της οδού Χ. Τρικούπη 123, Ν. Ερυθραία. Αποσύρεται.

4. Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Κηφισιάς στο Ο.Τ. 291 επί της οδού Αιγίνης. Στο Ο.Τ. 291 (Σαρανταπόρου – Αιγίνης – Βασ. Αλεξάνδρου – Τατοίου) να γίνει διάνοιξης / πεζοδρόμηση πλάτους 3 μέτρων της οδού Αιγίνης! Εγκρίνεται.

5. Αποδοχή δωρεάς 54 δένδρων από τον κ. ΧΡΥΣΗ ΕΥΘΥΜΙΟ μετά από την υπ’ αριθμ. Πρωτ.: 41334/21-09-2011 αίτησή του. Εγκρίνεται.

6. Μετατροπή της οδού Χάλκης στην Ν. Ερυθραία σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης (εισόδου – εξόδου). Εισήγηση από το Κοινοτικό Συμβούλιο της Ν. Ερυθραίας. Εγκρίνεται.

7. Μετατροπή τμήματος της οδού Ανδρούτσου στη Ν. Ερυθραία σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης. Εισήγηση από το Κοινοτικό Συμβούλιο της Ν. Ερυθραίας.  Εγκρίνεται.

Στην συνέχεια πάρθηκαν ομόφωνες «εγκριτικές» αποφάσεις και για τα υπόλοιπα θέματα.......χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Κηφισιά!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κοκτέιλ φιλανθρωπικού χαρακτήρα με ενδιαφέρουσες ομιλίες διοργάνωσαν το SkurasMed Club και το Politita Tennis Club, συμμετέχοντας ενεργά στην ενημέρωση  για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο Ρώσος πρέσβης Βλαντιμίρ Σκικβισβίλι με τη
σύζυγό του Όλγκα την Ειρήνη και  τον Κώστα Δροσόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν   ο Δρ. Α. Σκούρας, χειρουργός ΩΡΛ, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής & πρόεδρος του SkourasMed Club, ο Δρ. Γ. Ξεπαπαδάκης, M.D., PhD, Χειρουργός Μαστού, Διευθυντής Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ General, και ο εκπρόσωπος της μη κερδοσκοπικής Επιστημονικής Εταιρείας Νόσων Μαστού.

Αθανάσιος Σκούρας, Τένια Μακρή, Γιώργος Ξεπαπαδάκης.

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε όμως η ψυχολόγος Τένια Μακρή με την ομιλία της, κατάθεση ψυχής, σχετικά με τη δική μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την ενδιαφέρουσα αυτή βραδιά διατέθηκαν στην Επιστημονική Εταιρία Νόσων Μαστού, η οποία υποστηρίζει άπορους ασθενείς χρηματοδοτώντας τις εξετάσεις τους.

Ο Κώστας Δροσόπουλος με τον εκδότη Αντώνη Λυμπέρη.

Μεταξύ των πολλών που ανταποκρίθηκαν στο φιλανθρωπικό κάλεσμα και ο Ρώσος πρέσβης με τη σύζυγό του. Τους καλεσμένους υποδέχονταν στο Politita Tennis Club o Δρ. Αθανάσιος Σκούρας και ο Κώστας Δροσόπουλος.

Ένα πουλί θέλει να περάσει την Εθνική Οδό!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Είναι εντελώς σουρεαλιστικό το σκηνικό που γυρίστηκε από έναν ερασιτέχνη κινηματογραφιστή που βρισκόταν πάνω σε μια γέφυρα σε εθνική οδό των ΗΠΑ.


Η ιστορία: Ένα πουλί αποφασίζει να διασχίσει την Εθνική Οδό με τα πόδια!

Απ’ ότι φαίνεται είναι περιστέρι ή κάποιος ξάδελφός του. Είναι όμως ένα πουλί  εξοπλισμένο με φτερά και άρα μπορεί να πετάξει εκτός και αν είναι τραυματισμένο.

Όπως και να έχει, το γεγονός είναι ότι αποφασίζει να περάσει την Εθνική Οδό με τα πόδια!

Γιατί να πετάξει ή να μείνει εκεί που είναι όταν μπορεί να δοκιμάσει να αντιμετωπίσει αυτοκίνητα που τρέχουν κατά πάνω του με πάνω από 100 km / h;

Δείτε το πουλί τι κάνει!.....δείτε το βίντεο πατώντας εδώ...  και θα σας μείνει αξέχαστο!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Παρακολούθηση........της Τακτικής Συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας με Α.Π.45228!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 31/10/2011 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της Σπύρου Λούη & Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα 10 τακτικά μέλη  η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι «5» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση ημερομηνίας 13/10/2011.

Σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα......

1. Αποδοχή Μελέτης Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην περιοχή του Δήμου Κηφισιάς πέριξ των οδών «Ελ. Βενιζέλου – Χ. Τρικούπη – Κοκκιναρά – Ηροδότου – Πόντου – Παπαφλέσσα». Εγκρίνεται με την προϋπόθεση να ληφθούν υπόψη στην μελέτη οι προτάσεις όλων των κατοίκων της περιοχής!

2. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ επί της οδού Ελ. Βενιζέλου αρ. 114, Ν. Ερυθραία στο Ο.Τ. 4 του ΓΚΙΠΑΛΗ ΛΕΩΝΙΔΑ». Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία!......η κ. Καυγαλάκη ψήφισε κατά!

3. «Χορήγηση ή μη άδειας χρήσης μουσικών οργάνων  στο κατάστημα «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ με παρασκευαστήριο» με δ.τ. MUCCA της εταιρείας ΖΑΝΝΙ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ ΕΠΕ επί της Χαρ. Τρικούπη αρ. 146 & Στροφυλίου, Ν. Ερυθραία, για το έτος 2011». Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία!......η κ. Καυγαλάκη ψήφισε κατά!

4. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ στο ισόγειο / υπόγειο επί της Ελ. Βενιζέλου 73 & Κ. Βάρναλη στο Ο.Τ. 14 της ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία!.......η κ. Καυγαλάκη ψήφισε κατά!

5. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ στο εμπορικό κέντρο επί της Χαριλάου Τρικούπη 146 & Στροφυλίου στο Ο.Τ. 346 της ΕΜΜ. ΨΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία!.......η κ. Καυγαλάκη ψήφισε κατά!

Ρευματικές παθήσεις: Ένα μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ρευματολογικών Ερευνών (Ε.Ι.Ρ.Ε.), στo πλαίσιο του κοινωνικού του έργου και στην προσπάθεια σωστής και έγκυρης ενημέρωσης του κοινού σε πανελλήνια κλίμακα, πραγματοποίησε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 18:30-21:30, την 14η κατά σειρά Ημερίδα Ενημέρωσης του Κοινού για τις Ρευματικές Παθήσεις με θέμα «Ρευματικές παθήσεις: Ένα μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα», στην Αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος» του Δήμου Κηφισιάς.

Η Ημερίδα οργανώθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Κηφισιάς και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και τοπικών φορέων.