Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Σχεδιάζω το σπίτι μου...δωρεάν και εύκολα!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Πόσες φορές δεν έχετε προσπαθήσει να σχεδιάσετε με τη φαντασία σας το σπίτι σας είτε πριν το κατασκευάσετε είτε πριν αλλάξετε τα έπιπλα είτε πριν αλλάξετε την διαρρύθμιση του. Πόσες φορές όμως υλοποίηση του φανταστικού σχεδιασμού καταλήγει σε ένα μικρό προβληματισμό όπου άλλο ήταν η φαντασία και άλλο η πραγματικότητα.  Υπάρχει λύση; Τώρα ναι!!


Τι θα λέγατε αν μπορούσατε, πριν κάνετε πράξη την φαντασία σας, να την έχετε υλοποιήσει στην οθόνη του υπολογιστή μας με πολύ μεγάλη ακρίβεια! Τι θα λέγατε να μπορούσατε να το περπατήσετε.....να το ζήσετε.....το σπίτι σας και το χώρο σας πριν καν φτιαχτεί;

Λοιπόν, όλα είναι εύκολα με ένα δωρεάν «εργαλείο» στον Υπολογιστή μας. Με λίγη υπομονή, τα πάντα θα ξεδιπλωθούν μπροστά σας όπου με μόνο όπλο την φαντασία σας θα «κατασκευάσετε» το σπίτι σας και θα μπορείτε με μεγάλη επιτυχία να το υλοποιήσετε. 

 

Κάντε  κλικ εδώ και το πρόγραμμα Sweet Home 3D θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας έτοιμο να υπηρετήσει τα όνειρά σας δωρεάν και υπάκουα. Κατασκευάστε πρώτα τους τοίχους και μετά προσθέστε....τα υπόλοιπα!

Δείτε και τροποποιείστε την δουλειά σας όσες φορές θέλετε, ζήστε τη από ψηλά ή από μέσα και μετά υλοποιήστε τη. Είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Καλή δουλειά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου