Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Μια μέρα στον κήπο!


Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ανάμεσα σε λουλούδια «έρωτες», αγριοτριανταφυλλιές, και γύρω από ένα καταπράσινο, επιβλητικό πλάτανο, η σχεδιάστρια Μάγια Ζούλοβιτς, υποδέχτηκε τους καλεσμένους της στο κήπο της, για τη καλοκαιρινή παρουσίαση κοσμημάτων της.

Γιώργος, Μάγια Ζούλοβιτς.

Σε ένα ανοιξιάτικο σκηνικό, φτιαγμένο από την «only for you», με τα χρώματα του ροζ και του λαδί να κυριαρχούν σε κάθε γωνιά του χώρου, η δημιουργός, παρουσίασε κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια από χρυσό, ασήμι και ροζ επιχρυσώματα.

Δίχως υπερβολές στα σχέδια και με προσιτές τιμές, όλα τα κομμάτια, χαρακτηρίζονται από τη μοντέρνα και κομψή τους εμφάνιση αλλά και από τα περίτεχνα υλικά τους.

Μάγια Ζούλοβιτς , Ειρήνη Ζουρνατζή, Άντζυ Γεωργακοπούλου.

Με δαντέλα, μεταξωτές, χρωματιστές κλωστές και ημιπολύτιμες πέτρες, τα κοσμήματα μοιάζουν με μικρούς «θησαυρούς», που υπόσχονται να μας ανανεώσουν τη διάθεση.

Μικρές πεταλούδες, σταυρουδάκια, smiley faces και μουσικές νότες, είναι μοναχά μερικά από τις ευφάνταστες προτάσεις της Μάγιας Ζούλοβιτς, για τη φετινή, καλοκαιρινή μας κοσμηματοθήκη.

Αμέλια Κουβέλη, Φανή Τσαντίλη, Αλίκη Παπάζογλου.

Όσοι έδωσαν το παρών στο event «Οne Day in the Garden», απόλαυσαν τα κρασιά «Μαλαγουζιά» και «Roze» του Κτήματος Άλφα και γεύτηκαν λιχουδιές από το La Cigale, πλαισιωμένους με μουσική του dj Ανδρέα Γιαννά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου