Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Η Μαίρη Βιδάλη άξια κληρονόμος!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή τη φορά, από «Κυρά της Θάλασσας», έγινε «Κληρονόμος» και υποστηρίζει το ρόλο της- όπως κάνει πάντα- με όλο της το είναι, την ευαισθησία, την ψυχή της. Ο λόγος για τη αγαπημένη μας και υπέροχη ηθοποιό Μαίρη Βιδάλη  και το νέο έργο που έκανε πρεμιέρα προ ημερών  στο «Διάχρονο» θέατρό της, την «Κληρονόμο»  βασισμένο  στην ομώνυμη   νουβέλα  του  Χένρι  Τζέιμς.

Μαίρη Βιδάλη, Τίνα Σγουροπούλου, Έφη Σαρτζετάκη, Ελένη Κουτσελίνη.

Το έργο παρουσιάζεται  στο πλαίσιο της  «Σπουδής  4  ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ», σε σκηνοθετική διδασκαλία Γιάννη Ευαγγελίδη και διασκευή Μαίρης Βιδάλη.  


Τον ρόλο της Κάθριν που υποδύεται  η Μαίρη Βιδάλη έχουν ερμηνεύσει στο παρελθόν μεγάλες μορφές του θεάτρου μας , αλλά και σπουδαίες σταρ του σινεμά, στην κινηματογραφική του μεταφορά. Την εποχή αυτή μάλιστα  ξαναπαίζεται  στο  Μπροντγουέι  με πρωταγωνίστρια την  Τζέσικα  Τσαστέιν. 

Η Μαίρη Βιδάλη με την κόρη της Ευγενία και τον γιο της Κάρολο Καραχάλιο και τον Τέλη Ζώτο.

Μια ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών που απαρτίζεται από τους:  Μαίρη Βιδαλη, Γιάννη  Ευαγγελίδη, Παύλο Ευαγγελόπουλο, Τζόυ  Μιχαηλίδου,  Μαίρη  Τζοβάρα,  Βάνα  Βάσιου,  Μυρτώ  Μακαλιά και Μαρία  Συμεών δίνουν επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό τους. 

Ματίνα Καρρά, Γιώργος Γεωγλερής, Γιάννης Ευαγγελίδης και η αντιδήμαρχος Αθηναίων Εύα Κοντοσταθάκου.

Σκηνικά - κοστούμια: Χάρης  Σεπεντζής.
Φωτισμοί: Γιώργος  Δανεσής.
Μουσική επιμέλεια: Μαρία Συμεών  η οποία παίζει και live στο πιάνο.

Ισαβέλλα Βλασιάδου, Μαίρη Βιδάλη, Πάνος Τουλιάτος.

Η κληρονόμος αφηγείται την ιστορία της πάμπλουτης και μειλίχιας Κάθριν και της σύγκρουσής της με τον ιδιοφυή αλλά καταπιεστικό πατέρα της, όταν εκείνη ερωτεύεται έναν  προικοθήρα.  Μια γυναίκα που έχει τα πάντα, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει τίποτα, γιατί τα  πλούτη  μόνο  την  ευτυχία  δεν  φέρνουν……

Η Κληρονόμος - Μαίρη Βιδάλη με τον προικοθήρα - Παύλο Ευαγγελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου